Un șofer a ajuns în arest după ce 11 zile nu a spus că a accidentat un mopedist la Frasin


Intră acum și în grupul de

Poliția Orașului Gura Humorului s-a sesizat din oficiu, joi, despre faptul că în data de 5 septembrie, în jurul orelor 15.40 pe DJ 177 A pe raza localității Frasin, în zona unei societăți comerciale, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, care a fost transportată la o unitate spitalicească, unde a rămas internat până la data de 16 septembrie 2022.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că, la data de 05.09.2022 în timp ce conducea autoturismul pe raza orașului Frasin, un localnic de 45 de ani a intrat în coliziune cu mopedul condus de un localnic de 39 de ani.

După producerea evenimentului rutier, bărbatul de 39 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale rămânând internat până la data de 16.09.2022.

Din data de 05.09.2022 și până la data de 16.09.2022, bărbatul de 45 de ani nu a anunțat implicarea într-un accident rutier.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, iar în urma probatoriului administrat bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în C.R.A.P din cadrul I.P.J. Suceava.

De asemenea, față de bărbatul de 39 de ani s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de