Consiliul de Administratie al Spitalului Municipal Radauti se intalneste, miercuri, pentru a-l valida pe noul director


Intră acum și în grupul de

Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Rădăuţi se va întruni, miercuri, pentru a-l valida pe noul director al unităţii, inginerul Dorin Tibeică, în urma promovării concursului pentru acest post, acesta fiind de fapt şi singurul candidat. După validare administraţia locală va emite dispoziţia de numire.

La examenul scris, ce a avut loc săptămâna trecută, inginerul a obţinut 9,60, iar marţi, la interviu 9,25, media finală fiind 9,42, aşa că Dorin Tibeică este declarat admis.

Dorin Tibeică are 49 de ani şi este de profesie inginer mecanic. Acesta este şi consilier local PD-L şi are la dispoziţie 15 zile pentru a renunţa la această calitate, pe motiv de incompatibilitate.

În urmă cu două săptămâni, inginerul mecanic Tibeică a fost numit, prin dispoziţia primarului Aurel Olărean, manager interimar până la susţinerea examenului. Tot atunci fost stabilită şi noua echipă de managerială, echipă formată din Aurelian Cezar Radu, director medical, Doina Lăcrămioara Tipa, director de îngrijiri, şi Rodica Gafiţescu, director economico-financiar.

Unitatea medicală rădăuţeană se confruntă cu o mulţime de probleme de la lipsa de personal la lipsa banilor.


Intră acum și în grupul de