Detaliile accidentului de la Câmpulung Moldovenesc: Din cauza vitezei, într-o curbă periculoasă, șoferul a pătruns pe contrasens și a intrat într-un TIR


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a stabilit dinamica  accidentului de sâmbătă de la Câmpulung Moldovenesc în urma căruia un tânăr de 26 de ani a murit.

Astfel, Narcis Ioniță, 26 de ani, din Vama, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen pe DN 17, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, având direcția de deplasare dinspre  Vatra Dornei spre Suceava, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcției deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală, ulterior lateral stânga, cu ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca Mercedes-Benz care tracta semiremorca marca Schmitz.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în parapetul tip lisă de pe partea dreaptă a direcției de deplasare Câmpulung Moldovenesc-Vama, rezultând decesul șoferului de 26 ani.

Camionul care circula pe DN17 dinspre  Vama către Vatra Dornei era condus de  un bărbat din Sighetul Marmației.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de