Poliția cere sprijin pentru găsirea unui sucevean care a plecat de acasă din noaptea de joi spre vineri și nu a revenit


Intră acum și în grupul de

Poliţia Județeană Suceava a anunțat că desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a unei persoane dispărute, POPESCU CEZAR VASILE, de 41 ani, cu domiciliul în  municipiul Suceava fără forme legale în comuna Dumbrăveni, sat Sălăgeni, județul Suceava, care în noaptea de 29/30.10.2022 a plecat voluntar de la adresa unde locuia fără forme legale și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmentele persoanei dispărute: constituție robustă, înălțime de aprox. 1,70 m., greutate de 95-100 kg., păr șaten tuns scurt, ten deschis și ochii de culoare albastră, are câțiva dinți lipsă din partea frontală superioară.

În momentul în care a plecat purta un trening de culoare neagră, pantaloni și bluză, un tricou de culoare bleumarin, cu inscripția „Glory Glory Totenham Hotspur”, precum și pantofi tip adidas de culoare neagră.

Nu are asupra sa actul de identitate sau telefon mobil, dar este posibil să aibă asupra sa câteva obiecte de îmbrăcăminte, a menționat sursa citată.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, arată Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de