Un rănit după ce un tânăr șofer băut din Ipotești s-a răsturnat cu mașina în afara DJ 208 A


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită, în noaptea de marți spre miercuri, în urma unui accident rutier care s-a produs pe drumul județean DJ 208 A între Bosanci și Ipotești.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți la ora  23:55, în timp ce conducea autoturismul pe DJ. 208 A, din direcţia localităţii Bosanci, către localitatea Ipoteşti, un bărbat de 21 de ani din comuna Ipotești a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Ulterior, la o unitate spitalicească s-a prezentat un pasager în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, pentru primirea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de  „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de