Un adolescent care a furat euro, lei, grivne ucrainene și două telefoane mobile, prins la Siret. Acesta a încercat să se ascundă de patrula de poliție


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost prins, marți dimineața, în Siret, având asupra lui bani, telefoane mobile și pachete cu țigări pe care le furase.

Astfel, marți în jurul orei 04:00, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Siret care efectua serviciul de patrulare a identificat pe str. Alexandru cel Bun, un tânăr care la vederea autospecialei de poliție a încercat să evite întâlnirea cu echipajul, fugind în spatele unui bloc de locuințe.

Agenții de poliție au procedat la urmărirea și prinderea persoanei suspecte, ocazie cu care au procedat la efectuarea unui control și al bagajelor constatând că persoana în cauză avea asupra sa un rucsac ce conținea mai multe bancnote în lei, euro și grivne, două telefoane mobile și 11 pachete de țigări.

Ulterior, s-a procedat la stabilirea identității persoanei depistate, un adolescent în vârstă de 16 ani in comuna botoșăneană Cândești, fiind condus la sediul poliției unde s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra rucsacului identificat asupra numitului Crețan Călin și la inventarierea bunurilor din interior stabilindu-se că acesta avea 200 euro, 5200 lei, 1450 grivne ucrainene, 11 pachete țigări și două telefoane mobile.

Având în vedere cele constatate cercetările au fost preluate de către lucrătorii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale care în urma verificărilor efectuate în cauză au stabilit că bunurile provin din comiterea a două fapte de furt calificat comise pe raza comunei Cândești.

În acest caz s-a luat legătura cu lucrătorii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Mihaileni care s-au deplasat la Poliția Orașului Siret și au preluat bunurile și persoana depistată în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale a adolescentului.


Intră acum și în grupul de