Acasă Social Procurorii din Fălticeni au plasat sub control judiciar doi șoferi prinși la...

Procurorii din Fălticeni au plasat sub control judiciar doi șoferi prinși la volan având alcoolemii foarte mari


Intră acum și în grupul de
Foto ilustrativă

Parchetul Judecătoriei Fălticeni a anunțat, marți, că a dispus plasarea sub control judiciar a doi bărbați care au fost depistați la volan având alcoolemii mari.

Astfel, potrivit sursei citate, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat, marți, măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.



În acest caz s-a stabilit că în data de 08 octombrie, în jurul orelor 10:30, bărbatul a condus un autoturism pe drumurile publice din Fălticeni, având în sânge o alcoolemie de  2,96 g‰, respectiv de 2,66 g‰ alcool pur, fiind implicat şi într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

În cel de-al doilea caz este vorba de un bărbat care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, reţinându-se în sarcina acestuia faptul că în 8 octombrie  în jurul orei 17:00, a condus un autoturism pe drumurile publice din Fălticeni, având în sânge o alcoolemie de  2,42 g‰, respectiv de 2,28 g‰ alcool pur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version