Un bărbat din Burla a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru că și-a înjunghiat fratele


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunțat, joi, că a sesizat Judecătoria Suceava cu o cauză în care a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat în vârstă de 55 de ani din Burla pentru tentativă la omor după ce și-a înjunghiat fratele în vârstă de 53 de ani.

Potrivit anchetei, în data de 27 septembrie 2022, bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și urmare a unei discuții în contradictoriu cu fratele său avute în locuința primului dintre aceștia, l-a atacat violent și complet nejustificat pe fratele său, după care i-a cerut să plece.

Acesta a dat curs solicitării, s-a întors cu spatele la fratele său, s-a îndreptat către uşa imobilului iar atunci celălalt, profitând că fratele era cu spatele la el, l-a lovit în zona spatelui cu un cuţit de bucătărie.

Bărbatul rănit a părăsit curtea casei fratelui şi a solicitat ajutor unui vecin al fratelui său, care a apelat dispeceratul 112 sesizând incidentul.

Rănitul a fost transportat spre Spitalul Municipal Rădăuți, de unde a fost preluat de o ambulanță care  l-a  transportat la Spitalul Judeţean de urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost internat şi supus unor intervenţii chirurgicale complexe în vederea salvării vieţii.

Conform concluziilor medicului legist leziunile produse persoanei vătămate pot necesita un număr de 25-30 zile de îngrijiri medicale, iar acestea au fost de natură a pune în primejdie viaţa victimei.

Cauza a fost instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu sprijinul unor lucrători de poliție judiciară din cadrul I.P.J Suceava – Serviciul Investigații Criminale și al Secției de poliție rurală Marginea.


Intră acum și în grupul de