Trei bărbați cu două mașini, prinși de proprietar la furat de porumb pe o parcelă din Vulturești


Intră acum și în grupul de

Proprietarul unui teren cultivat cu porumb a reclamat, luni seara, prin 112, că trei bărbați cu două mașini au furat porumb de pe terenul său din Hreațca, comuna Vulturești.

Deplasați la fața locului, polițiștii din echipa operativă a S.P.R. 12 Preuteşti au stabilit că proprietarul terenului se afla împreună cu fratele său la stâna pe care o administrează pe raza localității Hreațca și că au observat două mașini în dreptul lanului de porumb în cauză ce se află în imediata vecinătate.

Cei doi frați eu mers spre cele două autoturisme, respectiv unul condus de către un bărbat din satul Jacota din comuna Vulturești ce se afla cu un pasager necunoscut, iar celălalt care era condus de un bărbat din satul Uncești, comuna Bunești.

Păgubitul a precizat că în urma discuțiilor în contradictoriu purtate cu cele trei persoane, acestea au plecat de la fața locului.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că cele trei peroane au furat porumb de pe terenul proprietarului, iar prejudiciul se ridică la suma de aproximativ 300 lei.

În acest caz se fac cercetări pentru furt calificat.


Intră acum și în grupul de