Un bărbat din Boroaia a murit după ce peste el s-a prăbușit un mal de pământ al unui șanț de canalizare pe care l-a săpat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 65 de ani din Boroaia a murit după ce a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat.

Potrivit anchetei polițiștilor din cadrul S.P.R. 1 Vadu Moldovei, bărbatul din satul Moișa din comuna Boroaia a săpat luni un șanț pentru canalizare în spatele casei. Acesta a venit ulterior, în jurul orei 16.30, la locuință, după care nu a mai fost văzut de către familie.

Întrucât membrii familiei au sesizat lipsa bărbatului, l-au căutat până în jurul orei 01:00 pe raza localității, după care au mers în spatele casei pentru a verifica dacă se află în zona șanțului de canalizare pe care îl făcuse, ocazie cu care au observat că șanțul cu o adâncime de aproximativ 2,5 m era surpat într-un anumit loc, iar când au săpat și-au dat seama că bărbatul se afla prins sub malul de pământ.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță și un echipaj ISU, fiind solicitat și un buldoexcavator din cadrul Primăriei Boroaia. 

Au fost efectuate activități de scoatere a persoanei din zona surpată constatându-se decesul acestuia.

Cadavrul a fost preluat și depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, iar în acest caz s-a deschis un dosar penal.


Intră acum și în grupul de