Un VW Golf a ars în totalitate în Fălticeni, fiind afectat și un Nissan Qashqai parcat în apropiere


Intră acum și în grupul de
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Un autoturism VW Golf parcat în parcarea unui bloc de pe bulevardul 2 Grăniceri din Fălticeni a ars în totalitate în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar un autoturism Nissan Qashqai parcat în apropiere a fost afectat de efectul căldurii degajate de incendiu.

Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112, sâmbătă dimineața la ora 02:55, de un localnic că că arde o mașină în fața unui magazin din Fălticeni, pe bulevardul 2 Grăniceri.

La momentul sosirii la fața locului incendiul se manifesta violent la autoturismul marca VW Golf V, aflat în parcarea din fața blocului de pe str. 2 Grăniceri, proprietatea unuir tânăr  de 28 ani. Incendiul a afectat și elementele de caroserie ale autoturismului Nissan Qashqai parcat în fața sa.

La fața locului au intervenit pompierii militari, care au procedat la localizarea și stingerea incendiului, în urma căruia a ars autoturismul marca VW Golf în totalitatate, iar elemente de caroserie de la partea din spate a autoturismului marca Nissan s-au degradat ca urmare a efectului termic.

 Pompierii militari au stabilit sursa probabilă de aprindere „scurt circuit electric”.

 Proprietarul autoturismului a spus că a parcat mașina în acel loc joi seara și că nu se află în localitate, fiind plecat la muncă.

În urma evenimentului nu au existat victime omeneşti, ci doar pagube materiale.


Intră acum și în grupul de