Un om cu o oaie, lovit la Preutești de văcarul satului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 71 de ani din Preutești a primit îngrijiri medicale după ce a fost lovit de văcarul satului nemulțumit că acesta venise cu o oaie la pășunat.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri după amiaza, polițiștii din cadrul S.P.R. 12 Preuteşti au fost sesizați prin 112, de o femeie din Preutești cu privire la faptul că un bărbat de  71 ani a fost lovit

Polițiștii au stabilit că bărbatul de 71 de ani din Preutești a mers cu oaia pe care o deține la pășunat, ocazie cu care a avut o discuție în contradictoriu cu un tânăr de 30 de ani din satul Basarabi, comuna Preutești, care păzea cireada cu vaci a satului, motiv pentru care acesta din urmă l-a lovit.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat bărbatului de 71 de ani îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru clarificarea situației de fapt, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe” ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii din Preutești, sub îndrumarea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.


Intră acum și în grupul de