Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a anunțat la 112 că nu a reușit să se sinucidă nici prin spânzurare și nici prin tăierea venelor de la mâini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani din Câmpulung Moldovenesc a sesizat prin 112 că a încercat să se sinucidă într-o pădure din apropierea localității.

Potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat de 40 de ani din Câmpulung Moldovenesc a anunțat prin112 că se află în pădure pe. Str Părâul Corlățeni unde a încercat să se sinucidă.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a încercat să se sinucidă atât prin spânzurare cât și prin tăierea venelor de la ambele mâini, dar nu a reușit  și întrucât nu a reușit a apelat 112 pentru a cere ajutor unui echipaj medical si a lucrătorilor de poliție. 

Bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde a primit îngrijiri medicale și a fost diagnosticat cu ”tentativă de suicid prin spânzurare” și ” multiple plăgi tăiate”.

 El a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc unde a fost internat în vederea acordării unui tratament de specialitate.


Intră acum și în grupul de