Accident la Stulpicani după ce un cal înhămat la o căruță a ajuns pe contrasens și a lovit o mașină care venea din sens opus


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier s-a produs joi după amiaza la Stulpicani după ce un cal care trăgea o căruță a fost scăpat de sub control.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi după amiaza în jurul orei 17:00, o femeie de 29 de ani din Stulpicani conducea o căruță pe D.J.177A în interiorul localității Stulpicani spre Ostra, iar pe fondul neatenției a scăpat calul de sub control.

Animalul a ajuns pe sensul opus de mers unde circula regulamentar un autoturism Audi condus de un localnic de 19 ani care, în încercarea de a evita impactul cu căruța, a virat către stânga, pătrunzând pe sensul opus de mers, fiind însă lovit de căruță în partea lateral dreapta a autoturismului care s-a oprit cu partea din față în șanțul din partea stângă a direcției sale de mers.

Calul și-a continuat deplasarea trăgând căruța, iar femeia a fost rănită fiind transpotată la SJU Suceava cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și hematom frontal drept.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face femeia care a condus imprudent căruța.


Intră acum și în grupul de