Urmărire la Pătrăuți pe E 85 și pe un drum județean după un șofer fără permis. Polițiștii au reușit blocarea lui în trafic la intersecția cu un drum comunal


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din Pătrăuți este cercetat penal pentru conducere fără permis.

Astfel, polițiștii din cadrul S.P.R. 5 Dărmănești și din cadrul Biroului Rutier Suceava în timp ce monitorizau traficul rutier pe DJ208V, de pe raza satului Pătrăuți au efectuat semnalele regulamentare de oprire acustice și luminoase unui autoturism Audi.

Șoferul nu a oprit motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe DN2-E85 Pătrăuți și pe DJ208V Pătrăuți, direcția de deplasare spre centrul comunei Pătrăuți, până la intersecția cu un drum comunal neclasificat din Pătrăuți, moment în care a fost depășit și blocat.

La solicitarea polițiștilor, șoferul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Pătrăuți a  prezentat polița RCA, cartea de identiate și certificatul de înmatriculare al autoturismului, declarând verbal faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. 

 În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere ”.


Intră acum și în grupul de