Un șofer beat a scăpat fără nicio rană după ce s-a răsturnat cu mașina pe cupolă la Paltinu


Intră acum și în grupul de

Un șofer băut s-a răsturnat, luni după amiaza, cu mașina în localitatea Paltinu pe drumul dintre Vatra Moldoviței și Sadova.

Polițiștii din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama care se aflau, luni după amiaza în patrulare pe raza comunei Vatra Moldoviței, au observat în satul Paltinu un autoturism VW CADDY, care se afla răsturnat pe cupolă în afara părții carosabile pe direcția de mers Vatra Moldoviței către Sadova.

 Lucrătorii de poliție au oprit autospeciala de poliție și au identificat în interiorul autoturismului, un bărbat care a ieșit din mașină, fără a prezenta leziuni, fiind singur în mașină.

 Cu ocazia legitimării, s-a stabilit că la volanul autoturismului VW KADDY se afla un bărbat de 63 ani domiciliat în  Sadova.

Acesta a fost testat cu aparatul alcootest rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

              Șoferul a fost condus la Spitalul Câmpulung Moldovenesc unde i s-au prelevat două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de