Acasă Social Șofer din Hârtop care asculta muzică religioasă la volum maxim, în mașină,...

Șofer din Hârtop care asculta muzică religioasă la volum maxim, în mașină, internat la Psihiatrie pentru că era agitat și incoerent, refuzând să-i fie prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Hârtop a fost internat marți la secția de Psihiatrie a SJU Suceava întrucât era agitat și incoerent când a ajuns la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a i se preleva probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți, în jurul orei 11.30, o patrulă de poliție din cadrul SPR 12 Preutești, a fost sesizată telefonic de un bărbat din Hârtop în legătură cu un scandal provocat de un consătean în centrul satului.



Bărbatul care a sesizat situația a spus că în timp ce se afla în faţa Primăriei Hârtop, a văzut un autoturism care se deplasa sinuos pe drumul public din localitate şi care a parcat în faţa unei societăţi comerciale aflată vis-a-vis de primărie, iar la un moment dat acesta a început să provoace scandal, a deschis portierele autoturismului şi a început să asculte muzică religioasă la un volum ridicat.

Polițiștii l-au identificat pe șofer care se afla în interiorul autoturismului şi care a declarat verbal faptul el a condus autoturismul VW Golf, pe care l-a parcat în centrul satului.

Întrucât acesta mirosea a alcool a fost testat cu aparatul etilometru reieşind o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a i se recolta mostre biologice de sânge, însă conducătorul auto a refuzat în prezenţa medicului de gardă să i se recolteze probe de sânge.

Întrucât bărbatul era agitat psihomotor şi era incoerent în vorbire acesta a fost transportat cu ambulanţa la Secţia de Psihiatrie Burdujeni din cadrul Spitalului de Urgenţă Sf. Ioan cel Nou Suceava la solicitarea medicului de gardă din cadrul Spitalului Mun. Fălticeni,  unde a rămas internat.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre  biologice” find sancționat și pentru că avea ITP expirat și i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version