Acasă Social Carambolul cu patru mașini și trei răniți de la Frasin generat de...

Carambolul cu patru mașini și trei răniți de la Frasin generat de un tânăr șofer care nu a păstrat o distanță suficient față de autoturismul care circula în fața sa


Intră acum și în grupul de

Un accident în care au fost implicate patru autovehicule s-a produs miercuri după amiaza în zona localității Frasin.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri,  în jurul orelor 14:15, un șofer de 27 ani care conducea un Mercedes Benz Sprinter pe DN 17, în afara localității Frasin, dinspre Vama către Gura Humorului, la un moment dat din cauză că nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul condus de un bărbat de 67 de ani din Șcheia a intrat în coliziune față spate cu acesta.



În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt Mercedes Benz Sprinter condus de un tânăr de 26 ani care a virat stânga și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Ford Fiesta, condus de o femeie de 35 de ani din comuna Vama, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței din Vama, a șoferului din Șcheia, dar și a unei femei pasager în Mercedes Benz Sprinter.

Toți cei patru conducători auto a fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face șoferul de 27 de ani care nu a păstrat o distanță regulamentară în mers față de autoturismul care circula în fața sa.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version