Un bărbat din Fălticeni și-a lipit pe ușă un anunț că s-a sinucis. El și-a pus o pungă de plastic pe cap și s-a intoxicat cu gaz din motive de singurătate, sărăcie și boală


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Fălticeni s-a sinucis, joi, iar gestul a fost anunțat printr-un afiș lipit pe ușa casei.

Poliția Fălticeni a fost sesizată joi după amiaza că un bărbat s-a sinucis.

Potrivit anchetei, joi în jurul orelor 14.00 un bărbat, Vasile M. a lipit pe ușa locuinței sale un afiș prin care spunea că s-a sinucis și a lăsat ușa întredeschisă.

Patrula de siguranță publică a pătruns în apartament pe ușa aflată întredeschisă, iar în dormitor l-au identificat pe bărbat ce avea trasă pe cap o pungă din material plastic, lipită în jurul gâtului, iar lângă el avea două butelii de gaz cu furtunurile aferente, ce erau introduse în punga din jurul capului.

Cele două butelii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii ajunși la fața locului au oprit gazul din butelii, i-au scos acestuia punga de pe cap, iar la scurt timp echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul, în urma manevrelor de resuscitare efectuate.

Examinând cadavrul, s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență. Cu ocazia cercetării apartamentului, nu au fost identificate urme de forțare sau de răvășire, iar pe fotoliul de lângă patul unde a fost găsit cadavrul bărbatului a fost găsit un bilet prin care susnumitul declara faptul că s-a sinucis din motive de singurătate, sărăcie și boală.


Intră acum și în grupul de