Dosar penal în cazul excavatorului care a căzut în curbă peste două mașini pe E 85 în Fântâna Mare rănind trei persoane


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a anunțat că s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă” în cazul accidentului de vineri de pe E 85 cu trei răniți în Fântâna Mare.

Astfel, potrivit anchetei, vineri la ora 12.15, un șofer de 47 ani din  Suceava, în timp ce conducea autoutilitara DAF, pe care transporta un excavator marca LIEBHERR, pe DN 2 – E85, în localitatea Fântâna Mare pe relația Roman către Fălticeni, pe un sector de drum în curbă la dreapta, din cauză că nu a asigurat corespunzător excavatorul, acesta a căzut din autoutilitară pe partea carosabilă, acroșând două autoturisme Skoda unul condus de un bărbat de 63 de ani din Roman, iar celălalt condus de un brărbat de 34 de ani din Todirești care circulau regulamentar din sens opus. 

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a șoferilor și a unei pasagere din primul autoturism.

Șoferul și pasagera din primul autoturism au fost transferați de la Spitalul Fălticeni la SJU Suceava pentru investigații medicale, iar celălălalt șofer a primit îngrijiri la Spitalul din Fălticeni fără să fie internat.

ei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile, fiindu-le prelevate mostre de sânge.


Intră acum și în grupul de