Un drujbist și-a rupt picioarele după ce un arbore pe care l-a tăiat în pădure la Marginea a căzut peste el


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 44 de ani din Straja a suferit fracturi la ambele picioare după ce un arbore pe care l-a tăiat în pădure a căzut peste el.

Potrivit primelor date ale anchetei polițiștilor bărbatul de 44 ani este angajat al unei firme din Marginea ca fasonator mecanic (drujbist), iar vineri dimineața acesta a mers în pădure în zona denumită Pârâul Pietrele Muierii de pe raza comunei Marginea, unde avea de prestat activități de tăiere a arborilor.

În jurul orei 15.15, în timp ce efectua activități de tăiere a unui arbore, bărbatul a fost surprins de direcția în care a căzut arborele, acesta căzându-i peste picioare provocându-i răni.

Un coleg de muncă l-a luat și transportat până la sediul firmei unde sunt angajați din comuna Marginea, iar între timp a sunat la 112 și a solicitat deplasarea unui echipaj de ambulanță la fața locului.

Fiind consultat de către personalul medical de pe ambulanță, bărbatul a fost diagnosticat cu „fractură bilaterală gambe”, fiind ulterior transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Administratorul societății a spus că respectivul este angajat al societății pe care o administrează, fiind instruit cu privire la normele de securitate și sănătate în muncă.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de