Țigări de contrabandă găsite cu sprijinul câinelui polițist Cog în autoturismul unei femei care intra în țară prin PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni în cooperare cu lucrătorii vamali au descoperit, folosind câinele de serviciu, 400 pachete cu țigări ascunse în autoturismul unei românce.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, Alina Petraru, sâmbătă, în jurul orei 23.00, în P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, o femeie în vârstă de 48 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Touran, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, lucrătorii vamali și polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, s-au descoperit, folosind și câinele de serviciu COG, ascunse în bagajele personale cantitatea de  400 pachete de țigări,în valoare de 600 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătoarei auto i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei, pe care femeia a și achitat-o.


Intră acum și în grupul de