Cu permisul suspendat, o tânără circulat cu viteză și a intrat cu mașina în poarta unei case din Frasin


Intră acum și în grupul de

O tânără de 24 de ani din Câmpulung Moldovenesc este cercetată penal după ce a condus un autoturism deși are permisul auto suspendat și a intrat în poarta unei case din Frasin.

Potrivit anchetei polițiștilor, Ionela C. în vârstă de 24 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, conducea miercuri seara în jurul orei 23:30 un autoturismul VW Golf pe DN 17, pe raza orașului Frasin, dinspre Suceava către Vama, iar din cauza datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens unde a intrat în poarta de acces a unei locuințe.

În urma impactului tânăra a fost rănită ușor și a fost transportată la Spitalul orășenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism antebraț stâng, traumatism toracic ușor”. Ea a  refuzat să fie transferată la Spitalul Județean Suceava și să rămână internată.

În urma verificărilor în baza de date s-a stabilit faptul că tânăra deține permis de conducere, dar are dreptul de a conduce suspendat în perioada 10.08-07.12.2022.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infractiunea de „vătămare corporală din culpă” și „conducere fără permis de conducere” .


Intră acum și în grupul de