Un tânăr din Suceava a încercat să vândă mașina cu care a provocat o tamponare conducând fără permis auto, dar a fost depistat de polițiști


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reușit, în noaptea de luni spre marți, să depisteze în trafic un tânăr din municipiul Suceava care a provocat un accident și pe urmă a încercat să vândă mașina.

Astfel, mați dimineața, la ora 01.15, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, a depistat în trafic un autoturism BMW ce era dat în atenție că ar fi fost implicat într-o tamponare pe strada Alunului din Suceava, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere.

Obținând informații de interes operativ, după circa două ore de la producerea evenimentului, s-a reușit reperarea și identificarea în trafic a autoturismului implicat în tamponare.

Echipajul de poliție a procedat la oprirea autoturismului la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 23 de ani, iar pe scaunul din dreapta-față, un tânăr de 20 ani, din Suceava, proprietarul autoturismului in cauză.

Fiind întrebat cu privire la avariile autoturismului, tânărul de 20 de ani a recunoscut faptul că a condus autoturismul pe strada Alunului,  iar în jurul orei 23.40, a acroșat un autoturism parcat motiv pentru care s-a speriat și a părăsit locul evenimentului, ulterior încercând să vândă autoturismul tânărului de 23 de ani,

Cei doi au fost conduși se sediul Secției de Poliției Burdujeni pentru lămurirea aspectelor, ambele persoane fiind testate cu aparatul etilometru,  rezultatul fiind negativ.

Posesorul autoturismului a declarat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, fapt rezultat și din verificările în bazele specifice ale Poliției Române.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.


Intră acum și în grupul de