Două femei au fost rănite când traversau strada pe treceri pentru pietoni la Fălticeni și Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Două femei au fost rănite, miercuri, când traversau strada, pe treceri pentru pietoni, în municipiile Fălticeni și Rădăuți.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, în jurul orei 08:30, în timp ce conducea autoutilitara pe bd 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, un bărbat de 27 de ani din județul Neamț a surprins și accidentat o localnică de 57 de ani, angajată în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot miercuri, în jurul orelor 16:45, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Piața Unirii din municipiul Rădăuți, la o trecere pentru pietoni, un localnic de 54 de ani a surprins și accidentat o localnică angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de