Un bărbat care a furat un telefon mobil în Gara Burdujeni, prins de polițiști, la scurt timp, în Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Poliției Orașului Gura Humorului au reușit în noaptea de miercuri spre joi, cu operativitate, identificarea unui bărbat bănuit de comiterea unui furt în zona Gării Burdujeni din municipiul Suceava, a anunțat Poliția Județeană Suceava.

Potrivit sursei citate, miercuri la orele 20:20, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de personalul din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Suceava, cu privire la faptul că la Postul de Poliție TF Burdujeni s-a prezentat un bărbat de 53 ani care a reclamat faptul că o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil.

În regim de urgență au fost informate toate subunitățile de poliție din cadrul IPJ Suceava, fiind dispuse măsuri specifice de căutare.

În urma activităților informative și investigative, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului au obținut date și informații care au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat  de 34 ani, din sat Mironu, comuna Valea Moldovei, cu care victima relaționase anterior pe peronul gării din Suceava.

Polițiștii l-au reperat ulterior pe bărbatul bănuit de comiterea faptei pe raza Orașului Gura Humorului și au reușit și recuperarea telefonului sustras, în valoare de circa 1000 lei, acesta fiind restituit persoanei vătămate.

Cauza a fost preluată ulterior, conform competențeie de către polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare – Burdujeni, urmând a fi soluționată procedural, existând indicii cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt.


Intră acum și în grupul de