Ucrainean, prins în PTF Siret cu un permis de conducere fals obținut cu suma de 200 de euro


Intră acum și în grupul de

Poliția de Frontieră Suceava a informat, vineri, că polițiștii de frontieră de frontieră suceveni au depistat un ucrainean cu permis de conducere fals, obținut în schimbul sumei de 200 de euro

Astfel, potrivit sursei citate, în data de 29 noiembrie a.c., la ora 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 30 de ani. Acesta conducea un autoturism, marca Audi, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Ucrainei.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, document de avea însemnele  autorităților ucrainene, polițiștii de frontieră suceveni au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că documentul este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În acest caz polițiștii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de