Acasă Social Premii si mentiuni, la Concursul Interjudetean de Matematica al Revistei “SINUS” (VIDEO)

Premii si mentiuni, la Concursul Interjudetean de Matematica al Revistei “SINUS” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, în colaborare cu Societatea Ştiinţifică “Cygnus“ – centru UNESCO, a organizat a VI-a ediţie a Concursului Interjudeţean de Matematica al Revistei “SINUS”, adresat elevilor din clasele IV-XII.

Potrivit şefului IŞJ Suceava, Petru Carcalete, concursul s-a desfăşurat la Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir“ din Suceava, şi a constat într-o proba scrisă cu durata de două ore. Cel puţin una din cele 3 probleme date în concurs a fost din Revista “Sinus“.



„Au participat 340 de elevi din 4 judeţe, respectiv Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ. Elevii suceveni au obţinut 5 premii I, 4 premii II, 5 premii III şi 46 de menţiuni”, a precizat Petru Carcalete.

Premii întâi au obţinut Alexandru Coştiug, de la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 2 din Vatra Dornei, îndrumat de profesoara Doina Inchim; Mihai Horodincă de la Şcoala cu clasele I-VIII nr.5 Rădăuţi, îndrumat de profesoara Loredana Bizubac; Iulia Georgiana Talpalariu de la Şcoala cu clasele I-VIII „Miron Costin” Suceava, îndrumată de profesoara Raluca Alexa; Lucian Bicsi, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, îndrumat de profesorul Dan Popescu; Ştefan Lazăr Belşic, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, îndrumat de profesorul Constantin Scutaru.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version