Patru mașini parcate pe marginea drumului în Șcheia au fost avariate de un șofer băut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Arbore este cercetat penal, a fost amendat și a rămas și fără permis de conducere după ce a lovit cu mașina patru autovehicule parcate pe marginea drumului în Șcheia.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi dimineața la ora 04.20, polițiștii din Șcheia au fost sesizați prin 112 că un șofer al unui autoturism a pierdut controlul volanului și a acroșat patru autoturisme ce se aflau parcate pe marginea acostamentului.

Polițiștii au stabilit că șoferul, din comuna Arbore, a condus joi dimineața un autoturism Audi pe sensul unic de pe str. Aviatorului din Șcheia, iar într-un moment de neatenție, într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul volanului, derapând și acroșând patru autoturisme ce se aflau parcate pe marginea acostamentului.

În urma impactului a rezultat doar pagube materiale ale autoturismelor implicate, conducătorul auto refuzând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Întrucât șoferul emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Județean de Urgență ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde și-a dat consimțământul în scris cu privire la recoltarea de probe biologice de sânge, acestuia fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge.

Polițiștii au procedat la reținerea permisului de conducere, eliberându-i o dovadă fără drept de a conduce, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de