FOTO//O casă de vacanță din Mitocu Dragomirnei a fost afectată de un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit produs la acumulatori electrici defecți


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a afectat în noaptea de marți spre miercuri o casă de vacanță din satul Mitocaș din comuna Mitocu Dragomirnei.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a precizat că la fața locului s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere ale Detașamentului de Pompieri Suceava și de la SVSU Mitocu Dragomirnei, dar și cu o ambulanță SMURD.

Potrivit acestuia, casa de vacanță nu era locuită în momentul izbucnirii incendiului, iar focul a izbucnit din interiorul casei de vacanță și au ars obiecte de mobilier, instalația electrică și elemente de tâmplărie și s-au degradat pereții interiori, aproximativ 100 mp de dușumea și 50 mp din pereții exteriori, dar și  alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a fost un scurtcircuit produs la acumulatori electrici defecți, a menționat maior Alin Găleată care a adăugat că nu s-au înregistrat victime, iar prin intervenția lor pompierii au salvat restul casei de vacanță și constructiile anexe, respectiv magazie de lemne și foișor.


Intră acum și în grupul de