Acasă Social FOTO//O casă de vacanță din Mitocu Dragomirnei a fost afectată de un...

FOTO//O casă de vacanță din Mitocu Dragomirnei a fost afectată de un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit produs la acumulatori electrici defecți


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a afectat în noaptea de marți spre miercuri o casă de vacanță din satul Mitocaș din comuna Mitocu Dragomirnei.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a precizat că la fața locului s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere ale Detașamentului de Pompieri Suceava și de la SVSU Mitocu Dragomirnei, dar și cu o ambulanță SMURD.



Potrivit acestuia, casa de vacanță nu era locuită în momentul izbucnirii incendiului, iar focul a izbucnit din interiorul casei de vacanță și au ars obiecte de mobilier, instalația electrică și elemente de tâmplărie și s-au degradat pereții interiori, aproximativ 100 mp de dușumea și 50 mp din pereții exteriori, dar și  alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a fost un scurtcircuit produs la acumulatori electrici defecți, a menționat maior Alin Găleată care a adăugat că nu s-au înregistrat victime, iar prin intervenția lor pompierii au salvat restul casei de vacanță și constructiile anexe, respectiv magazie de lemne și foișor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version