Bărbatul grav rănit după ce a căzut de la o înălțime de 5,5 metri s-a dezechilibrat când a terminat de urcat scara pentru a ieșit din groapă


Intră acum și în grupul de

Bărbatul care a fost grav rănit marți seara după ce a căzut într-o groapă efectuase lucrări de cofrare în acea groapă și s-a dezechilibrat când a urcat scara pentru a ieși.

Bărbatul este angajat al unei firme care executa lucrări de cofrare și betonare a unui subsol de bloc ce se află în construcție pe strada Mărășești.

Acesta se afla marți după amiaza în groapa adâncă de 5,5 metri împreună cu un coleg de muncă, iar la terminarea programului de lucru acesta a urcat pe o scară pentru a ieși din groapă, dar în momentul în care a ajuns la capătul scării s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la înălțime.

Colegii acestuia au sesizat imediat situația la 112.

Bărbatul rănit a fost scos cu ajutorul unui echipaj de descarcerare, fiind preluat de către un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean Sf. Ioan cel Nou de la Suceava cu policontuzie prin accident de muncă, traumatism cranio-cerebral, pierderea cunoștinței, plagă occipitală, contuzie coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal, comă grad I și II.

În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Intră acum și în grupul de