Un hoț a fost surprins de proprietar în Coșna și a fugit cu mașina, dar a fost prins de poliție


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 33 de ani este cercetat penal pentru tentativă de furt calificat după ce a fost surprins de proprietarul casei și apoi prins de poliție.

Astfel, sâmbătă dimineața la ora 02:13 Poliția Municipiului Vatra Dornei  a fost sesizată prin 112  de de o persoană din comuna Coșna, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea vecinului său.

Potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat de  44 de ani din Coșna a auzit din locuința sa zgomote prin curte. În momentul în care a iesit din casă, acesta a surprins o persoană în curte. Persoana în cauză a fugit, urcându-se într-un autovehicul, părăsind zona.

Echipa operativă s-a deplasat urgent la fața locului și a reușit oprirea pe drumul comunal Valea Bancului, în apropierea locuinței, unui autoturism Opel în care se afla un bărbat de 33 de ani. Semnalmentele celui din urmă corespund pesoanei descrise de partea vătămată.

 În acest caz se efectuează cercetări de către lucrătorii Postului de Poliție  Coșna,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.


Intră acum și în grupul de