Acasă Social Gospodărie din Vatra Moldoviței, afectată puternic de un incendiu izbucnit de la...

Gospodărie din Vatra Moldoviței, afectată puternic de un incendiu izbucnit de la un cablu electric deteriorat


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni într-o gospodărie din localitatea Vatra Moldoviței, iar pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung-Moldovensc, împreună cu lucrători ai SVSU Moldovița și Vatra Moldoviței, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea acestuia.

Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, la sosirea echipajelor de intervenție, ardeau acoperișul casei de locuit și o anexă (corp comun) cu posibilități de propagare la întreaga locuință și la anexele învecinate.



În incendiu au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, o terasă construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și alte bunuri. S-au degradat învelitoarea din tablă a acoperișului, instalația electrică, fântâna din curte și o parte gardului ce delimitează proprietatea.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de circa trei ore, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele învecinate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version