„Atitudinea pentru schimbare”, program intensiv de dezvoltare personala, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Un program intensiv de dezvoltare personală intitulat „Atitudine pentru schimbare” demarează la Suceava începând cu data de 18 decembrie a.c., sub supravegherea sucevencei Iuliana Apetri, Master Trainer NLP & NLP Coach, Wingwave Coach. Potrivit acesteia, “un astfel de program te poate ajuta să capeţi răspunsuri la întrebările: Cât de mult îţi doreşti să aibă loc o schimbare?, Cum vrei să fii cu adevărat?, Ce visezi să faci în viitor?, Cum vrei să faci faţă schimbărilor din jurul tău?, Cum îţi imaginezi propria viaţă?”.

„Este foarte posibil să te afli într-un moment al vieţii tale în care să ai nevoie de schimbări în plan personal sau profesional. Ai stări care te împiedică să vezi dincolo de ziua de azi, ai emoţii care te înlătură de la drumul lin al destinului tău? Ai, poate, clipe în care îţi doreşti ca totul să fie altfel decât este, adică mai luminos, mai armonios, mai bun? Un astfel de program te ajută să afli care este ritmul tău de viaţă, care îţi este menirea în lume, ce îţi place de fapt, de ce anume îţi place şi ce poţi face pentru a face realmente ceea ce îţi place”, a spus Iuliana Apetri.

„Există lucruri care se află în afara ta şi pe care nu le poţi controla. În schimb, poţi să acţionezi în forul tău interior, astfel încât să ai o stare potrivită pentru a trăi momente dificile, aşa cum se întâmplă ele să survină. Le poţi integra mult mai uşor!”, este sfatul Iulianei Apetri.


Intră acum și în grupul de