Doi răniți la Dumbrăveni după ce un șofer a pătruns pe drumul național fără să acorde prioritate


Intră acum și în grupul de
Un șofer din Dorohoi ajungând la intersecția cu DN29, cu intenția de a vira la stânga spre Suceava, nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” și a pătruns pe DN29, neacordând prioritate de trecere autoturismului marca Skoda Superb condus de un localnic care se deplasa pe DN29 pe sensul de mers spre Botoșani, intrând în coliziune cu acesta.

Două persoane au fost rănite, miercuri seara, la Dumbrăveni, într-un accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilot, miercuri la ora 21.40, un bărbat din Dorohoi a condus autoturismul Dacia Logan pe DJ208B pe raza localității Dumbrăveni, iar la intersecția cu DN29, cu intenția de a vira la stânga spre Suceava, nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” și a pătruns pe DN29, neacordând prioritate de trecere autoturismului marca Skoda Superb condus de un localnic care se deplasa pe DN29 pe sensul de mers spre Botoșani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, șoferul Daciei Logan și o femeie, pasager pe scaunul din dreapta-față a aceleiași mașini, au suferit leziuni și au fost transportați la spital.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior, acestora li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de