Un bărbat din Straja a furat dintr-un supermarket din Șcheia o sticlă de whisky, un termometru digital și două conserve de pește


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Straja este cercetat pentru furt după ce a fost depistat de agentul de pază al un supermarket din comuna Șcheia că a furat mai multe produse.

Polițiștii din Șcheia au fost sesizați de agentul de pază al unui supermarket că un bărbat a sustras mai multe bunuri din supermarket.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, miercuri,  în jurul orei 12.55, un bărbat de 51 de ani din comuna Straja, în timp ce se afla în interiorul supermarket-ului a efectuat unele cumpărături, iar o parte dintre acestea le-a pus pe bandă și le-a achitat, însă o parte le-a depozitat într-o sacoșă, trecând cu acestea de casele de marcat, fără a achita aceste produse.

Fiind interceptat de către agenții de securitate, s-a găsit asupra bărbatului o sticlă whisky de 0,7 litri marca Red Label, două conserve de pește marca Nixe și un termometru digital marca Sanitas, bunuri în valoare totală de 147 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt”.


Intră acum și în grupul de