Unui bărbat din Negrileasa i s-a făcut rău în timp ce proba un ATV și a căzut inconștient


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Negrileasa a căzut inconștient de pe un ATV pe care îl proba în curte, dar după ce și-a revenit a refuzat să meargă la spital.

Polițiștii din Frasin au fost sesizați, duminică seara la ora 19.15, de lucrătorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizați prin 112 de un bărbat din satul Negrileasa din comuna Stulpicani că fratele său în vârstă de 37 de ani a căzut de pe un ATV, în curtea locuinței și este inconștient. 

Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit că duminică seara în jurul orelor 19:10, unui bărbat de 37 de ani, în timp ce se afla în curtea locuinței  fratelui său și proba un ATV i s-a făcut rău și a căzut de pe vehicul pe solul moale din curtea locuinței, rămânând inconștient câteva secunde, ocazie cu care fratele l-a observat și a apelat 112.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței, însă bărbatul care a căzut de pe ATV a declarat că nu a suferit nicio vătămare, a refuzat internarea precum și transportul la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În acest caz polițiștii fac cercetări pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, fiind deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de