Un bărbat din Liteni care și-a reclamat soția și fiul la Poliție că-l provoacă la scandal a fost amendat cu 1000 de lei și are interdicție să se apropie de ei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a reclamat, luni, Poliției orașului Liteni, prin 112, că este provocat la scandal de soția și fiul său  și că  acesta din urmă l-a lovit.

Polițiștii care au ajuns la domiciliul reclamantului l-au găsit pe aceasta în stare avansată de ebrietate și fără leziuni vizibile, bărbatul refuzând și serviciile medicale ale personalului medical de pe ambulanța sosită la fața locului.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul a mers luni dimineața în piața obor Liteni și s-a întors acasă în jurul orei 11.00 în stare avansată de ebrietate.

După ce a ajuns acasă, el a început să provoace scandal, i-a adresat soției sale injurii și cuvinte jignitoare, moment în care au intervenit soția și fiul său mai mare, care l-au oprit, ceea ce l-a determinat pe bărbat  să sune la 112.

Pentru scandalul provocat, bărbatul a fost amendat cu suma de 1.000 lei.

Ținând cont că bărbatul a mai fost amendat pentru fapte asemănătoare, după completarea formularului de evaluare a riscului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, prin care i s-a impus acestuia să părăsească locuința familiei și să nu se apropie de locuință la o distanță mai mică de 20 metri.

În acest caz se fac cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.


Intră acum și în grupul de