Acasă Social Poliția Suceava: 46 de permise reținute și amenzi de peste 200.000 de...

Poliția Suceava: 46 de permise reținute și amenzi de peste 200.000 de lei aplicate șoferilor pentru viteză sau conducerea sub influența alcoolului


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat, în week-end, o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice  sau a altor substanțe, ocazie cu care au fost efectuate 566 de testări cu aparatul etilotest și aplicate 116 sancțiuni contravenționale în valoare de 34.425 de lei.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 7 permise de conducere, au retras 13 certificate de înmatriculare și au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier.



Tot în ultimul week-end Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul I.P.J. Suceava au organizat şi executat acțiuni, pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 269 de sancțiuni contravenționale în valoare de 170.420 de lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 39 permise de conducere, au retras 3 certificate de înmatriculare și au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version