Detaliile accidentului de la Verești: După ce a făcut o depășire un șofer a lovit un autoturism care venea din sens opus și a mai acroșat un altul


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, vineri după amiaza, într-un accident rutier produs pe raza localității Verești.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri, la ora 16:55, un bărbat de 33 de ani din Liteni a condus un autoturism BMW, pe D.J. 290, în interiorul localității Verești spre Hancea.

În timp ce se afla în proximitatea „Bisericii Creștine Evanghelice Verești” acesta nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de depășire a unui autoturism care circula în fața sa și la revenirea pe banda de circulație a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de un sucevean de 65 de ani care circula din sensul opus și a mai acroșat un autoturism marca VW Passat, condus de un tânăr de 21 de ani din Verești.

 În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto Dacia Logan și a unei femei de 49 ani din  Dumbrăveni, pasageră în interiorul autoturismului BMW.

Șoferul Dacia Logan a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Ceilalți doi șoferi auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00. Acestora li s-au prelevat câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de