Tânăr sucevean cunoscut că fură din magazine pentru a juca banii obținuți la păcănele, prins din nou la furat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr sucevean de 20 de ani, cunoscut pentru furturi din magazine, a fost depistat duminică după amiaza că a furat dintr-un supermarket din Suceava.

Astfel, Poliţia municipiului Suceava, a fost sesizată de agentul de pază al unui magazin de pe strada Zamcei din Suceava că incinta unităţii economice a fost reținut un tânăr care a sustras bunuri din interiorul magazinului.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au identificat pe suspect, Dănuț C., cunoscut pentru furturi din societăți, care în jurul orei 17:00 a intrat în magazin și de la raionul cu băuturi alcoolice a luat o sticlă de whisky Johnnie Walker Red Label de 0,7 l în valoare de 67,49 lei pe care a ascuns-o sub bluza cu care acesta era îmbracat la cureaua blugilor cu intenția de a o sustrage, după care a ieșit pe la casele de marcat fără a o achita.

După casele de marcat a fost oprit de către agentul de pază al magazinului și condus în camera destinată personalului de pază până la sosirea organelor de poliție la fața locului.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor, unde a recunoscut comiterea faptei, prejudiciul în valoare 67,49 lei fiind recuperat.

În acest caz se fac cercetări penale pentru furt.

Cu doar trei zile înainte același tânăr a intrat într-un supermarket din Suceava de unde a sustras bunuri în valoare de circa 100 lei, fără a le achita la casele de marcat și după ce a fost prins a declarat că urma să vândă produsele pentru a juca suma de bani obţinută la aparatele de joc.


Intră acum și în grupul de