Agresiuni inimaginabile față de soție ale unui bărbat din Ilișești: A târât-o de păr 40 de metri, a lovit-o, a dus-o în spate pe un câmp unde a încercat să o violeze


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Ilișești este cercetat în stare de arest preventiv pentru „lipsire de libertate în mod ilegal”,   „tentativă la infracțiunea de viol”, „violență în familie” şi „amenințare”.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Gura Humorului, din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că la data de 20.01.2023, în jurul orei 21.00, inculpatul a intrat fără drept în locuința soției sale, iar din holul locuinței a luat un topor, împrejurare în care i-a adresat soției sale amenințări cu moartea.

Ulterior, el a scos femeia cu forța din imobil și a târât-o de cap de păr împotriva voinței sale aproximativ 30-40 metri, după care a cărat-o în spate tot împotriva voinței sale aproximativ doi kilometri, după care a lăsat-o jos, a lovit-o de trei ori cu pumnul în zona umărului drept, în tot acest timp persoana vătămată fiind îmbrăcată doar cu o rochiță fără mâneci, fiind desculță, fără ciorapi, după care a târât-o din nou pe jos aproximativ 20-30 de metri până au ajuns într-un loc izolat, pe câmp, în zona unui pârâu,  unde a scos un cuțit din buzunarul pantalonilor, a lovit-o cu lama cuțitului în zona ochiului drept, la mâna stângă și la antebrațul stâng, amenințând-o în permanență că o va omorî.

Anchetatorii arată că apoi acesta s-a urcat deasupra femeii, i-a smuls lenjeria intimă și a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta fără acordul ei.

În urma agresiunilor fizice suferite, persoanei vătămate i-au fost provocate leziuni pentru care necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Față de inculpat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la data de 21.01.2023 instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului  a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de