Tânăr drogat la volan, depistat în municipiul Suceava. Polițiștii au găsit sub scaunul mașinii și o țigară cu marijuana


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Suceava este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” după ce a fost depistat drogat la volan.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, luni, în jurul orelor 15.45, patrula din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică a oprit pentru control pe str. Zorilor din Suceava un autoturism Volkswagen Golf 4 condus de un tânăr de 21 de ani din Suceava.

Polițiștii au găsit în mașină sub bancheta din stânga față o țigară ce conținea fragmente vegetale de culoare brun verzuie, susceptibile a fi interzise la deținere, motiv pentru care am procedat la ridicarea țigării respective și conducerea la sediul Poliției Municipiului Suceava a conducătorului auto, precum și a pasagerului.

La sediul poliției tânărul șofer a fost testat de către lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier cu aparatul DrugTest marca Drager, rezultatul fiind pozitiv la substanțele THC-5 (Marijuana) și AMP (Amfetamină), ocazie cu care acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, precum și de urină în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate.

În acest caz s-a întocmit un proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de