Bărbat prins în Sf. Ilie după ce a furat trei sticle cu băuturi alcoolice dintr-un supermarket. El nu a recunoscut fapta chiar dacă a fost înregistrat și de sistemul video de supraveghere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani din Șcheia este cercetat penal pentru furt după ce a fost prins că a furat trei sticle cu băuturi alcoolice dintr-un supermarket.

Potrivit cercetărilor, bărbatul a intrat în supermarket-ul din satul Sf. Ilie din comuna Șcheia de unde de la raionul de băuturi alcoolice a luat de pe raft o sticlă de Alexandrion de 0,7 litri și două sticle de Cavad’oro de 0,2 litri, iar de la raionul cu sucuri o sticlă de suc 7 Up. 

În timp ce se deplasa spre casa de marcat a ascuns sub geacă cele trei stricle de băuturi alcoolice, iar sticla de suc a prezentat-o la casa de marcat și a plătit-o.

După ce a trecut de casa de marcat, bărbatul a fost depistat de casieră că a trecut de casă fără a plăti cele trei sticle de băuturi alcoolice ce le avea ascunse sub geacă.

Aflându-se trecut de casa de marcat, bărbatul a desfăcut sticla de Alexandrion și a consumat o parte din conținut, iar celelalte două sticle de Cavad’oro au fost predate caseriței.

Cu ocazia constatării infracțiunii flagrante, bărbatul nu a recunoscut fapta comisă, cu toate că cele sesizate au fost confirmate de înregistrările de pe sistemul de supraveghere video din interiorul magazinului.

Întrucât era într-o stare de agitație bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Suceava în vederea internării la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Bărbatul a fost amendat cu 500 de lei pentru consumul de băuturi alcoolice în incinta magazinului și este cercetat penal pentru furt.


Intră acum și în grupul de