Un sucevean a făcut criză de nervi într-un magazin pentru că nu a găsit pui la rotisor. Polițiștii au fost nevoiți să-l încătușeze


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost încătușat, joi după amiaza, și dus la secția de psihiatrie a SJU Suceava după ce a făcut o criză de nervi că nu a găsit la vânzare pui la rotisor.

Polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați  joi după amiaza prin 112  despre faptul că la un magazin de pe str. Gheorghe Doja are loc un scandal.

O patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a ajuns la fața locului unde în fața magazinului a fost identificat un bărbat aflat într-o stare de agitație, care la vederea polițiștilor a început să se manifeste violent verbal.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că joi după amiaza bărbatul a intrat în magazinul respectiv de pe str. Gheorghe Doja din Suceava, iar după circa două minute s-a îndreptat nervos către casa de marcat unde se afla de serviciu casierul, înjurându-l pe acesta și amenințându-l cu acte de violență, pe motiv că nu a găsit la raft pui la rotisor de vânzare.

Casierul i-a solicitat bărbatului să se liniștească și să părăsească magazinul, însă acesta a continuat să îi aducă injurii moment în care au intervenit colegii de serviciu ai casierului, reușind să-l scoată din magazin pe bărbat, închizând ușa de acces și apelând la 112.

 Până la sosirea polițiștilor bărbatul a început să lovească geamul ușii de acces și a continuat să aducă amenințări cu acte de violență.

Acesta a fost încătușat și condus la sediul Poliției  fiind întocmit dosar penal sub  aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințare”, iar apoi a fost internat la Spitalul Județean Suceava-Secția de Psihiatrie Burdujeni.


Intră acum și în grupul de