Un bărbat băut a căzut de la balconul unui bloc din Suceava și s-a certat cu trecătorii, poliția și personalul medical. El s-a ales cu răni ușoare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a căzut, duminică seara, în jurul orei 23:00 de la înălțime în fața scării a unui bloc de locuințe de pe Aleea Lalelelor.

Un echipaj de poliție chemat prin 112 l-a găsit pe bărbat pe spațiul verde din proximitatea ușii de acces în scara blocului stând în poziția șezut și care era agresiv față de trecători. De asemenea, acesta nu a dat curs vreunei solicitări venite din partea organelor de poliție cu privire la cele petrecute.

Întrucât respectivul acuza dureri la piciorul stâng la fața locului a venit un echipaj medical din cadrul SAJ Suceava care l-a preluat și condus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Suceava.

În urma deplasării echipajului de poliție la unitatea spitalicească amintită anterior s-a reușit identificarea victimei, acesta fiind un bărbat de 35 de ani din comuna Ipotești. Acesta a continuat să manifeste un comportament neadecvat cu personalul medical care încerca să-i acorde îngrijiri medicale și cu lucrătorii de poliție care îi cereau detalii despre eveniment.

În aceste condiții, persoana vătămată a fost diagnosticată cu următorul diagnostic ”contuzionat ușor prin cădere de la înălțime”, etilism acut.

Cu ocazia investigațiilor întreprinse și a audierii martorilor s-a stabilit faptul că în seara zilei de duminică bărbatul, fiind în stare avansată de ebrietate, ar fi căzut de la balconul apartamentului cu numărul 14.


Intră acum și în grupul de