Două tinere din Suceava prinse că au furat lenjerie intimă dintr-un magazin de îmbrăcăminte


Intră acum și în grupul de

Două tinere de 20 și 21 de ani din Suceava sunt cercetate pentru furt după ce au fost prinse că aveau asupra lor obiecte de îmbrăcăminte intimă furate dintr-un magazin de îmbrăcăminte.

Poliția Burdujeni a fost sesizată duminciă seara că două tinere au furat bunuri dintr-un magazin de îmbrăcăminte dintr-un centru comercial sucevean.  

În urma sesizării  o patrula auto  din cadrul Secției de Poliție Burdujeni  s-a deplasat la magazinul respectiv situat pe str. Calea Unirii,   constatând că cele sesizate se confirmă.

Astfel, au fost identificate cele două tinere e 20 și 21 de ani.

Cele două fete au fost surpinse de către agentul de pază  în momentul în care s-au deplasat spre cabina de probă și care, ulterior, a observat în cabină diferite etichete care aparțineau unor lenjerii intime.

După efectuarea controlului corporal au fost găsite patru produse de lenjerie intimă.

Persoanele în cauză a fost conduse la sediul Secţiei de poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces verbal de constatare.

Prejudiciul cauzat în valoare de 239,96 lei a fost achitat, iar reprezentantul magazinului a relatat că societatea nu  se constituie parte civilă în procesul penal.

În acest caz tinerele sunt cercetate pentru furt.


Intră acum și în grupul de