Un bărbat din Ostra a murit din cauza unui accident după bărbierit. El suferit arsuri după ce a scăpat sticla cu alcool sanitar pe plita încinsă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Ostra a murit la un spital din Iași unde fusese internat în urmă cu o lună după ce a suferit arsuri în urma unui accident de după bărbierit.

Bărbatul, Gheorghe Dochia, locuiește singur în comuna Ostra fiind vecin cu fiul său.

În data de 19 ianuarie, bărbatul s-a bărbierit, după care s-a dat cu alcool sanitar pe față, în apropierea sobei, moment în care a scăpat recipientul din plastic în care se afla alcool sanitar, pe plita încinsă.

Recipientul cu alcool sanitar s-a aprins, iar bărbatul a încercat să-l ia cu mâna stângă, moment în care i-au luat foc puloverul și cămașa de corp.

Bărbatul a luat o găleată cu apă pe care a aruncat-o peste hainele sale după care s-a dezbrăcat de hainele arse și a mers să solicite ajutor fiului său care l-a îmbrăcat pe bărbat, ce era conștient și cooperant, prezentând mai multe urme de arsură în zona feței, în zona toracică și a membrului superios stâng și l-a transportat cu autoturismul  la Spitalul orășenesc Gura Humorului, după care la Spitalul Județean Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, ulterior fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași.

În ziua de 19 februarie în jurul orei 03.30, Dochia Gheorghe a decedat în Secția Clinică ATI-ARS, a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași.


Intră acum și în grupul de