Detaliile accidentului cu cinci răniți de la Brașca: un tânăr șofer a pătruns în curbă cu viteză prea mare și a intrat într-un stâlp


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au fost rănite, marți după amiaza, în localitatea Brașca într-un accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, un tânăr de 29 de ani din Berchișești, Ion C., a condus marți după amiaza un  autoturism VW PASSAT  pe DJ 178 pe raza localității  Brașca, din direcția Ilișești spre Bălăceana.

La un moment dat,  în zona Bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă ușoară la stânga acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului și ocupanților, care au fost transportați la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorului auto fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.           

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de